Nieuws

Tijdens de zomervakantie zijn er geen trainingen. Vrijdag 22 juli is de laatste dag voor de zomerstop. Maandag 5 september beginnen we weer.

9 juli 2016 namen we tijdens de jaarlijkse BBQ officieel afscheid van André Step als trainer. Veel oudgedienden, waar André vroeger mee getraind heeft waren aanwezig en maakten er zo een speciale avond van. Zo komt er een einde aan een lang tijdperk met André als trainer en gaat D.O.S. een nieuw tijdperk in met andere trainers.

Op 20 maart 2016 heeft Rémi Waaleman bij het”Boksgala Nootdorp” een partij gebokst tegen Quirijn Kroese. Dit resulteerde helaas in een verlies voor Rémi op punten.

Op 13 december 2015 heeft Rémi Waaleman bij de “The Golden Gloves” in Eindhoven een partij gebokst tegen Rafal Szpigel. Dit resulteerde in een goede partij met Rémi als verdiende winnaar op punten.

Op 11 november 2015 hebben Rémi Waaleman, Jairo Busby en Jurrit Szarafinski een partij gebokst bij de Bredase Ring. Helaas zaten er geen officiële winnaars bij. Op punten moesten ze het net afleggen.

Op 14 maart 2015 heeft Rémi Waaleman een partij gebokst bij de Bredase Ring. Deze heeft hij, welverdiend, op punten gewonnen !

Jairo wint zijn tweede partij !

1 juni mocht Jairo zijn derde partij boksen. Dit gebeurde bij Hoogvliet in Rotterdam.
Jairo won deze partij op punten.

Jairo mocht zijn tweede partij zondag 18 mei 2014 boksen.

Omar Alama, van ’t Hof uit Rotterdam, mocht zijn revanche nemen na zijn verlies de week ervoor in de wedstrijd tegen Jairo. Dit keer echter was het de beurt aan jairo om zijn meerdere te moeten erkennen in zijn tegenstander. Omar won verdiend op punten.

Eerste zege voor Jairo Busby en goede wedstrijd Rémi Waaleman bij Bredase Ring !

Zaterdag 10 mei 2014 mocht Jairo met succes zijn eerste partij boksen in Breda.
De eerste zegen werd op punten binnen gehaald.

Gefeliciteerd !

Ook Rémi Waaleman mocht aan de bak. Ondanks een goede partij besliste de jury in zijn nadeel.

Eerste wedstrijd Joyce Murre !

18 januari bokste Joyce haar eerste wedstrijd bij de Bredase Ring. Heleen v/d Water was haar tegenstandster. Joyce deed goed haar best en bokste netjes. Helaas verloor ze op punten.

5 juni 2012

Met grote dank aan sponsoren “De Fietsenmaker” en “Café de Branding” voor de nieuwe stootzakken ! Waar zouden we zijn zonder sponsoren ?

Hartelijk dank !

17 januari 2012