Trainingen

Iedere maandag van 18.45 uur tot 20.45 uur , woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 18.30 uur tot 20.30 uur (behalve op officiële feestdagen en tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie) wordt er getraind in de het gebouw van de brede school aan de Nieuw Bonedijke laan en het Pablo Picassoplein,  te Vlissingen, tegenover “de Harlekijn”.

De training bestaat uit diverse onderdelen, zoals een warming-up, conditie-verbetering, boksen op bokszakken, sparren, werken aan techniek, etc.

Je bent uiteraard niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen. De meeste leden trainen op recreatieniveau, simpelweg om de conditie te verbeteren of bij te houden.

Mocht je interesse hebben en 14 jaar of ouder zijn, kom dan eens kijken op één van de trainingsavonden. Dan weet je een beetje wat je kunt verwachten. Besluit je hierna mee te willen trainen dan kun je de benodigde spullen lenen van de club. Je hoeft dus niet meteen zelf spullen te kopen. Besluit je om lid te worden dan wordt wel verwacht dat je zelf je spullen aanschaft. Dat kan deels bij DOS.

Train je voor de eerste keer dan wordt je afzonderlijk van de groep getraind om je de basisbeginselen van het boksen bij te brengen. Na enkele lessen kun je dan met de groep meetrainen. In het begin zul je de trainingen als loodzwaar ervaren. Kom je regelmatig dan zul je merken dat je snel vooruitgang boekt. Je techniek, coördinatie en conditie zullen verbeteren en je zult merken dat het gewoon beter gaat.

Bij DOS trainen zowel mannen als vrouwen uit elke leeftijdsklasse vanaf 14 jaar oud !

Kom gerust eens kijken op één van de trainingsavonden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ze stellen aan een van de trainers.

De kosten van het lidmaatschap bedragen per maand :
Junioren t/m 15 jaar alleen op woensdag € 10,00
Junioren t/m 15 jaar € 15,00
Senioren € 20,00

Rekening DOS Vlissingen: NL93 INGB 0004 3971 99

Opzegging lidmaatschap per de 1e van de maand, minimaal 1 maand van te voren en schriftelijk. Dit mag via mail naar de penningmeester of de secretaris. Contact