Bokstraining m/v

Bij DOS trainen mannen en vrouwen uit elke leeftijdsklasse vanaf 14 jaar! Iedere maandag, woensdag en vrijdag word er getraind in de sportzaal van de brede school, aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen. Tegenover ‘de Harlekijn’ aan het ‘Pablo Picassoplein’.

De trainingen worden verzorgd door gediplomeerd trainers met de ondersteuning van hulptrainers en ervaren boksers. Tijdens de trainingen draait het om het ontwikkelen van de bokstechniek, conditie, kracht, snelheid, explosiviteit en timing. Een training bestaat uit diverse onderdelen zoals een warming-up, conditie verbetering, voetenwerk, boksen op bokszakken, sparren, werken aan techniek etc. Je bent uiteraard niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen. De meeste leden trainen op recreatief niveau, bijvoorbeeld om de conditie bij te houden of te verbeteren.

Iedereen die voor het eerst bij ons komt boksen begint in een startersgroep. Samen met andere beginnende boksers werk je aan het ontwikkelen van de basistechnieken van het boksen. In het begin worden de trainingen vaak als loodzwaar ervaren. Kom je regelmatig dan zul je merken dat je snel vooruitgang boekt. Je techniek, coördinatie en conditie zullen verbeteren en je zult merken dat het gewoon beter gaat!

Wil je starten met boksen? Stuur ons een mail met je voor- en achternaam en email adres, dan maken we een afspraak.

Let op: Vanwege grote belangstelling werken we momenteel met een wachtlijst. Dit doen we om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen en ervoor te zorgen dat iedere bokser de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdient. We waarderen je enthousiasme en zullen ons best doen om je zo snel mogelijk in te plannen. Bedankt voor je begrip en geduld!

Boksen bij DOS