Bokstraining m/v

Bij DOS trainen mannen en vrouwen uit elke leeftijdsklasse vanaf 14 jaar! Iedere maandag, woensdag en vrijdag word er getraind in de sportzaal van de brede school, aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen. Tegenover ‘de Harlekijn’ aan het ‘Pablo Picassoplein’.

De trainingen worden verzorgd door gediplomeerd trainers met de ondersteuning van hulptrainers en ervaren boksers. Tijdens de trainingen draait het om het ontwikkelen van de bokstechniek, conditie, kracht, snelheid, explosiviteit en timing. Een training bestaat uit diverse onderdelen zoals een warming-up, conditie verbetering, voetenwerk, boksen op bokszakken, sparren, werken aan techniek etc. Je bent uiteraard niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen. De meeste leden trainen op recreatief niveau, bijvoorbeeld om de conditie te verbeteren of bij te houden.

Train je voor de eerste keer mee dan word je afzonderlijk van de groep getraind om je de basisbeginselen van het boksen bij te brengen. Na enkele lessen kun je dan met de groep meetrainen. In het begin zul je de trainingen als loodzwaar ervaren. Kom je regelmatig dan zul je merken dat je snel vooruitgang boekt. Je techniek, coördinatie en conditie zullen verbeteren en je zult merken dat het gewoon beter gaat!

Wil je een proefles meedraaien? Stuur ons een mail of Facebook bericht dan maken we een afspraak. Als je na een proefles besluit mee te willen trainen dan kun je de benodigde spullen lenen van de club. Je hoeft dus niet meteen zelf spullen te kopen. Besluit je om lid te worden dan wordt wel verwacht dat je zelf je spullen aanschaft. Dat kan deels bij DOS.

Boksen bij DOS