Bokstraining m/v

Bij DOS trainen mannen en vrouwen uit elke leeftijdsklasse vanaf 14 jaar! Iedere maandag, woensdag en vrijdag word er getraind in de sportzaal van de brede school, aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen. Tegenover ‘de Harlekijn’ aan het ‘Pablo Picassoplein’.

De trainingen worden verzorgd door gediplomeerd trainers met de ondersteuning van hulptrainers en ervaren boksers. Tijdens de trainingen draait het om het ontwikkelen van de bokstechniek, conditie, kracht, snelheid, explosiviteit en timing. Een training bestaat uit diverse onderdelen zoals een warming-up, conditie verbetering, voetenwerk, boksen op bokszakken, sparren, werken aan techniek etc. Je bent uiteraard niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen. De meeste leden trainen op recreatief niveau, bijvoorbeeld om de conditie bij te houden of te verbeteren.

Iedereen die voor het eerst bij ons komt boksen begint in een startersgroep. Samen met andere beginnende boksers werk je aan het ontwikkelen van de basistechnieken van het boksen. In het begin worden de trainingen vaak als loodzwaar ervaren. Kom je regelmatig dan zul je merken dat je snel vooruitgang boekt. Je techniek, coördinatie en conditie zullen verbeteren en je zult merken dat het gewoon beter gaat!

Boksen bij DOS