Startersgroep

In januari, april en september starten we met een proefles en de startersgroep. Iedereen die voor het eerst bij ons komt boksen begint in de startersgroep. Op maandag en vrijdag train je samen met andere beginnende boksers en werk je aan het ontwikkelen van de basistechnieken van het boksen, met als doel aansluiting naar de reguliere groep zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De eerste les is gratis en de benodigde spullen kun je lenen van de club. Als je hierna besluit mee te willen trainen dan kun je je inschrijven. Heb je al ervaring met de bokssport of andere vechtsporten? Dan kijken we eerst hoe ver je bent en of je gelijk kunt aansluiten bij de groep.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 60,-. Na betaling ontvang je een bitje en zakhandschoenen.

Materiaal

Bij DOS kun je bokshandschoenen, zakhandschoenen, springtouw en een bitje aanschaffen. Overige artikelen die van nut kunnen zijn zoals een sportbroek, shirt, schoenen e.d. zijn in verschillende sportzaken en bij meerdere webshops te verkrijgen.

Wil je starten met boksen? Stuur ons een mail met je voor- en achternaam en email adres, dan maken we een afspraak.

Let op: Vanwege grote belangstelling werken we momenteel met een wachtlijst. Dit doen we om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen en ervoor te zorgen dat iedere bokser de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdient. We waarderen je enthousiasme en zullen ons best doen om je zo snel mogelijk in te plannen. Bedankt voor je begrip en geduld!

Boksen bij DOS